Visie

De kwaliteit van de coach bepaalt het resultaat.


Het grootste deel van het effect van een coaching ligt bij de kwaliteit van de coach. Bij zijn vaardigheden, mogelijkheden en beperkingen. Het gaat namelijk niet alleen om het toepassen van technieken en methoden.  Het persoonlijk ontwikkelingsniveau van de coach en de mate van ' bewust aanwezig zijn' is net zo belangrijk.


Hoe meer de coach gewerkt heeft aan de eigen ontwikkeling, hoe vollediger hij zijn cliënten kan helpen.  Hoe beter de coach contact heeft met zijn eigen fysieke, emotionele, mentale en spirituele vermogens,  hoe beter hij anderen hierin kan bege- leiden. Op deze manier ontstaat er een 'alchemie' van coaching.


Voor mij ligt de uitdaging van elke coaching er in om binnen een beperkt tijdskader telkens te komen tot de kern. Dit maakt elke zitting waardevol voor mezelf en voor mijn cliënten. Bovendien bespaart dit veel tijd en geld.

Mijn 30 jaar eigen opleidingen, mijn 20 jaar ervaring als psychotherapeut, opleider en coach en mijn brede mensenkennis zijn hiervoor een prima basis van waaruit ik beslis welke interventie NU voor deze cliënt op dit moment in zijn leven passend en nuttig is.

Bel mij vrijblijvend voor meer inlichtingen op 050 34 22 01.


 

naar vorige pagina