Aanpak

Inzicht:

ik start alvast met een luisterend oor en dit zonder oor-deel. Ik bevraag je zodat je tot nog meer zelf-inzicht komt. Ik help je alles inzichtelijk te bundelen en tot zijn essentie terug te brengen zodat je opnieuw helder door de bomen het bos kunt zien.
Ik ben jouw klankbord en geef je actief mijn visie(feedback) op wat er volgens mij aan de hand is, niet om me op te dringen, wel om met je in dialoog te komen zodat jij tot een nieuw niveau van innerlijk weten en inzicht komt.
Van hier uit kunnen we werken aan het formuleren en realiseren van voor jou passende antwoorden en oplossingen.

Uitzicht:

Door jezelf in een veilige omgeving te uiten en je problemen te leren benoemen ontstaat er al een eerste zelfinzicht. Vaak is er echter meer nodig.
Indien aangewezen heb ik een hele reeks therapeutische hulpmiddelen paraat die jouw groei- en genezingsproces kunnen ondersteunen en activeren.
Ik help je hierbij om te gaan met je angsten, twijfels en vragen.
Vervolgens reik ik je sleutels aan die je zelf thuis kunt toepassen om je eigen leven vanuit innerlijke kracht te leiden.

Ik help je je natuurlijk innerlijk evenwicht terug te herstellen door je lichaam, je emoties en je denken in balans te brengen zodat je vanuit dit innerlijk krachtpunt opnieuw de juiste heldere keuzes en beslissingen kunt nemen die goed aanvoelen en die echt bij je kern passen.

 

 

naar vorige pagina