Troeven

U geniet bij ons van de  beste prijs-kwaliteit verhouding:

- de prijs: wij bevinden ons wat prijszetting ver onder het niveau van de grote consultancybedrijven en hun navenante prijzen. Het feit dat wij vaak zelf in onderaanneming projecten  uitvoeren voor deze grote buro's maakt dat u bij ons minstens dezelfde kwaliteit en service geniet en dit aan veel betere prijscondities. Wij zijn namelijk niet gebonden aan aandeelhouders, grote reclamecampagnes, uitgebreid secretariaat edm. en kunnen u door onze lage kostenstructuur  onze uiterst scherpe prijzen aanbieden.

- senior kwaliteit: de trainers die betrokken zijn bij Metaplus projecten zijn zelf allemaal zelfstandige ondernemers met jarenlange expertise. Graag vermelden wij expliciet bij onze offertes welke consultant u krijgt aangewezen met welke aantoonbare ervaring die de gevraagde prijs rechtvaardigt. Kortom geen senior prijs voor een junior of aankomend talent!. 

- Transparante prijsopgave: in onze prijs zitten alle elementen vervat zoals de verplaatsingskosten, de voorbereiding, verwerking voorgesprekken, opstellen trajectplan, opmaak syllabi, tussentijdse - en eindopvolging.

- persoonlijke opvolging: bij ons bent u niet het zoveelste project dat van het ene buro naar het andere verhuist. U krijgt een senior trainer/consultant die zich garant stelt voor het welslagen van uw project en die dit project van A tot Z op zijn schouders neemt.

- permanente eigen professionalisering: onze trainers zijn gepassioneerd door hun vak en brengen dit ook graag naar u over. Hiertoe is permanente eigen ontwikkeling een absolute voorwaarde. Je kunt pas anderen bezielen in de mate dat je zelf bezielt bent en vooral blijft!

De zaakvoerder  Patrick Van De Kerckhove  beschikt over dertig jaar expertise op het vlak van bewustzijnsontwikkeling, persoonlijke  en professionele groei en de vertaling hiervan in advisering, opleiding, coaching  en therapie.

Bel vrijblijvend voor meer inlichtingen op 050 34 22 01 of mail naar info@metaplus.eu

naar vorige pagina